YOOJOO-noppa

Teimme Jouni Koposen kanssa yksilöllisen oppimisen opetusmalli ja oppimisen omistajuus -nopan. Kyseessä on juliste/posteri, jossa on kuvailtu muutamia käytännön asioita ja vinkkejä, joita opettaja voi pohdiskella kehittäessään omaan persoonaan sopivaa ja yksilöllisen oppimisen mallia mukailevaa opetusjärjestelyä.

Julisteen voi printata A3-kokoisena ja kiinnittää esimerkiksi opehuoneen ilmoitustaululle. Siitä voi myös leikkaamalla ja liimaamalla askarrella opehuoneen pöydälle nopan, jolla voi vaikka arpoa päivän kahvinkeittovuorot.

Lataa juliste pdf-tiedostona tästä
Juliste ruotsiksi (också på svenska)

yoojoo_noppa

3 thoughts on “YOOJOO-noppa

  1. Tuossa lukee että myös ruotsiksi. Myös sana kirjoitetaan också. 🙂 Mahtavaa työtä olette tehneet tuon nopan tekemisessä!

  2. Päivitysilmoitus: Digiopus: Digital Learning Materials | The Good Notebook

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *